BERSAMA PMKI UNISZA

Friday, April 16, 2010


Dengari sahabatku sayang, ALLAH memujukmu “ attoyyibat littoyyibin” – annur:26, wanita baik itu dijanjikan untuk lelaki yang baik dan sebaliknya,telah tercatat seungkap nama di loh mahfuz untukmu, Cuma peribadinya ditentukan oleh sejauh mana ketinggian peribadimu,jika kau terhumbat ke jalanyang diredhai , INSYAALLAH si dia turut di jalan yang samalupakan segala kegundahan, teguhkan diri pada cinta hakiki,nescaya cinta si dia turut kau miliki…ALLAH love you my dear, more than anyone else, senyumlah pada sinar yang menantimu di hadapan..

2 comments:

Anonymous said...

macam menarik je gambar tu, senang cerita tak payah tengok terus kat lelaki tu, orang lelaki memang perasan sikit kalau kita paling ko dia, dia ingat kita minat kat dia(padahal orang paling tu bukan apa ingatkan sapa kot2 ustaz ke, orang jahat ke, sekarang bukan boleh harap orang jantan ni sorry lelaki)

544489sa said...

macam menarik je gambar...nak perekse memanglah antara dude and babe tengah hangat tapi jangan sampai berzina(dosa besar) ingat...biaslah orang lelaki kan suka kalau orang tengok dia(huh perasan), tapi orang perempuan kalau orang lelaki senyum ke tengok ke dia akan sangsi(lelaki bukan boleh percaya) so saya rasa gambar ni terlalu jelik *permpuan bukan macam tu ni mesti lelaki yang lukis ni, tak betul la huh memang dasar lelaki, contoh dalam fesyen, pakaian seksi tu saja je orang lelaki nak reka sebab nanti dia boleh tgk benda dia nak* saya rasa gambar pompuan tu tukar dgn lelaki tak sesuaila